Shepu Bhaji (Dill Leaves Vegetable)
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 90.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 9.59 gm
- Protein 1.35 gm
- Fat 3.20 gm
- Fiber 1.98 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
In a pan, heat 1 tsp oil.
- Step 2
Add 1 tsp chopped garlic, 1/2 tsp chopped green chillies, 3 tbsp chopped onion and saute for 2 minutes.
- Step 3
Now add 2 tsp moong dal and mix well.
- Step 4
Add 1 cup chopped dill leaves and mix well.
- Step 5
Then add 1/4 tsp salt and mix well again.
- Step 6
Mix all ingredients, add water as required and allow it to cook.
- Step 7
Serve hot with roti.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
Methi Paratha Gluten Free Aata
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்யPeople also like
Methi Paratha Gluten Free Aata