Soya Kheema Paratha
Nutritional info
Per Serving: 1 Number - 100.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 28.71 gm
- Protein 6.99 gm
- Fat 7.68 gm
- Fiber 7.11 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
In a pan, heat 1 tsp oil, add 1/4 tsp each of jeera, grated ginger and green chilli paste, 1 tbsp of chopped onion and saute well.
- Step 2
Then, add 1/4 tsp red chilli powder, 1/8 tsp jeera powder, 1/4 tsp dry mango powder, 1/4 tsp salt, 1/8 tsp garam masala, 1/4 tsp kasuri methi, soaked soya granules and mix well.
- Step 3
Add 1 tsp of chopped coriander leaves, mix well and keep aside.
- Step 4
Divide the dough into equal sized balls.
- Step 5
Roll a dough ball and place the filling in the centre, seal the edges and roll into a paratha.
- Step 6
Heat the tawa, add 1 tsp ghee, place the paratha and roast from both sides until golden brown.
- Step 7
Serve with chutney or Nestlé A+ Curd.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்ய