Spinach Poriyal Stuffed Paratha
Nutritional info
Per Serving: 1 Number - 75.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 12.75 gm
- Protein 1.03 gm
- Fat 5.11 gm
- Fiber 3.27 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
In a kadhai, heat 1 tsp oil, add 1/4 tsp rai, 1/2 tsp urad dal, 1/2 tsp chana dal, 4 kadi patta and saute well.
- Step 2
Add 3 tbsp chopped spinach, 1/8 tsp green chili paste, 1/4 tsp grated ginger, water, 1/8 tsp salt.
- Step 3
Add 1 tbsp grated fresh coconut, cover and cook.
- Step 4
Keep aside.
- Step 5
Knead a semi soft dough using 4 tbsp wheat flour, 1/8 tsp salt and water as required.
- Step 6
Divide it into equal size balls, roll it into round shape.
- Step 7
Place 1 spoonful of spinach poriyal on one side and cover with other half.
- Step 8
Roast it on tawa using 1 tsp ghee till brown and crispy
- Step 9
Serve Hot
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்ய