Thai Chicken Spring Roll
Nutritional info
Per Serving: 1 Number - 100.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 11.76 gm
- Protein 6.14 gm
- Fat 7.55 gm
- Fiber 2.39 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
For Chicken Mixture
In a pan heat 1/2 tsp oil and add into the 1/2 tsp grated garlic,1/8 cup julienne onion,1/8 cup julienne cabbage and 4 tbsp minced chicken and saute it well.
- Step 2
Add the 1/2 tsp soya sauce,1/2 tsp Thai red curry paste,1/8 tsp salt,1 tbsp chopped spring onion, mix, and cook it well.
- Step 3
For sheet
In 3 tbsp whole wheat flour, add 1/8 tsp salt, water and knead into a dough.
- Step 4
Roll out the dough into the thin sheet and cut it into a square shape.
- Step 5
Apply wheat flour slurry on the sides of each sheet.
- Step 6
Add the chicken mixture on each sheet, roll, and seal it tightly.
- Step 7
Heat 1.5 tsp oil in a nonstick pan and shallow fry spring rolls till golden in color.
- Step 8
Serve hot.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
Chickpea Dates Cow Milk Porridge
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்யPeople also like
Chickpea Dates Cow Milk Porridge