Tomato Mysore Paratha
Nutritional info
Per Serving: 1 Number - 80.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 22.19 gm
- Protein 1.60 gm
- Fat 7.18 gm
- Fiber 5.31 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
Prepare the tomato mixture by first heating 1/2 tsp ghee in a pan.
- Step 2
Add 1/2 tsp jeera, let it crackle and then add 1/2 tbsp of chopped garlic, and 2 tsp chopped onion.
- Step 3
Mix all the ingredients well.
- Step 4
Then, add 2 tbsp chopped tomato, 1/2 tsp sambar powder, and 1/4 tsp each of salt and red chilli powder.
- Step 5
Saute all the ingredients well.
- Step 6
Now, add 2 tsp grated dry coconut, 2 tsp of chopped coriander leaves and mix.
- Step 7
To prepare the dough, add 3.5 tbsp wheat flour and prepared tomato mixture and mix well.
- Step 8
Add a little water and knead the dough.
- Step 9
Roll the dough into a paratha with a rolling pin.
- Step 10
Roast paratha on a heated tawa with 1 tsp oil until it turns golden brown.
- Step 11
Flip and roast the other side.
- Step 12
Serve hot with chutney and/or Nestlé A+ Curd.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்ய