Tomato Onion Capsicum Uttapam With Coconut Chutney
Nutritional info
Per Serving: 1 Number - 105.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 16.16 gm
- Protein 1.41 gm
- Fat 9.18 gm
- Fiber 2.97 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
For the chutney
- Step 2
In a mixie, add 1.5 tbsp dry coconut, 1.5 tbsp chana dal, 1/4 tsp green chilli, 1/4 tsp chopped ginger, 1/8 tsp salt and blend it with water.
- Step 3
For the Tomato Onion Capsicum Uttapam
In a mixing bowl, add batter, 1/2 tbsp chopped onion, 1/2 tbsp chopped tomato, 1/2 tbsp chopped capsicum, 1/8 tsp salt
- Step 4
Mix them well.
- Step 5
In a frying pan, add 1/2 tsp oil, pour and spread the batter.
- Step 6
Cover & cook the uttapam.
- Step 7
Flip the uttapam and cook it on the other side.
- Step 8
Serve it hot with chutney.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
Millet Kaccha Kela Pocket Pizza
Quinoa Orange Almond Cocoa Balls
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்யPeople also like
Millet Kaccha Kela Pocket Pizza
Quinoa Orange Almond Cocoa Balls