Dal Gosht
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 150.0 gm
పోషకాహార పంపిణీ
- Carbohydrate 12.69 gm
- Protein 7.01 gm
- Fat 12.18 gm
- Fiber 3.82 gm
పదార్థాలు
Steps
- Step 1
For Dal Gosht
Take a pan and heat 2 tsp oil add 1/2 of prepared brown onions,1 tsp ginger garlic paste,2 tbsp chopped tomatoes and saute till tomato turns mushy.
- Step 2
Add 1/2 tsp red chilli powder, 1/2 tsp dhania powder, 1/4 tsp garam masala,1/8 tsp haldi, 1/4 tsp salt and saute till oil separates.
- Step 3
Add water as required.
- Step 4
Add boiled chana dal, boiled masoor dal and 75 gm boiled mutton pieces, mix well and required amount of water.
- Step 5
Bring to boil and add 1/2 tbsp chopped coriander leaves, 1/2 tbsp chopped pudina and d remaining brown onions.
- Step 6
Serve hot.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
Green Peas Halwa In Coconut Milk
Curry Leaves Avocado Mayonnaise
అనుకూలీకరించిన భోజన ప్రణాళికను పొందండి
కొన్ని వివరాలను నింపండి మరియు మీ అవసరాలకు అనుగుణంగా ఉచిత భోజన పథకాన్ని పొందండి.
సైన్ అప్ చేయండిPeople also like
Green Peas Halwa In Coconut Milk
Curry Leaves Avocado Mayonnaise