Khatta Moong (Green Moong In Curd Curry)
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 134.0 gm
పోషకాహార పంపిణీ
- Carbohydrate 13.92 gm
- Protein 4.85 gm
- Fat 5.97 gm
- Fiber 3.99 gm
పదార్థాలు
Steps
- Step 1
Take a mixing bowl to add 1/2 cup Nestlé A+ Curd, 2 tsp besan, 1/4 tsp red chilli powder, 1/4 tsp haldi, 1/4 tsp dhania powder and mix well. Keep aside.
- Step 2
Heat 1 tsp oil in a frying pan at a low flame, add 1/4 tsp rai, 1/8 tsp hing, 4 kadi patta, 2 tbsp of previously cooked whole moong and mix well.
- Step 3
Further, pour in the previously made Nestlé A+ Curd mixture, a little water and mix well.
- Step 4
Sprinkle 1/4 tsp salt, 1/2 tsp chopped coriander leaves and stir well.
- Step 5
Garnish with coriander leaves.
- Step 6
Serve hot with chapatti.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
అనుకూలీకరించిన భోజన ప్రణాళికను పొందండి
కొన్ని వివరాలను నింపండి మరియు మీ అవసరాలకు అనుగుణంగా ఉచిత భోజన పథకాన్ని పొందండి.
సైన్ అప్ చేయండి