Masala Bread Pakoda
Nutritional info
Per Serving: 1 Number - 220.0 gm
পুষ্টি বিতরণ
- Carbohydrate 24.47 gm
- Protein 2.99 gm
- Fat 5.78 gm
- Fiber 3.00 gm
উপকরণ
Steps
- Step 1
For making a besan mixture
Take 2 tbsp besan in a bowl and little water to make a paste. Keep it aside.
- Step 2
In a kadai, heat 1 tsp oil, add 1/4 tsp rai, 1/4 tsp chopped green chilli, 1/4 tsp hing, 1 tbsp chopped onion, 1 tbsp chopped tomato, 1/2 tsp ginger garlic paste, 1/4 tsp red chilli powder, 1/4 tsp haldi, 1/4 tsp salt and the prepared besan paste.
- Step 3
Add enough water to cook the besan.
- Step 4
Stir it well to avoid any lumps
- Step 5
Cook to thicken the besan mixture
- Step 6
Add 1 tsp chopped coriander leaves
- Step 7
For the pakoda
Heat 1/2 tsp oil in the pan
- Step 8
Dip bread in the besan mixture
- Step 9
Place bread in the pan
- Step 10
Fry till golden brown.
- Step 11
Serve it hot.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
কাস্টমাইজড খাবারের প্ল্যান পান
কয়েকটি বিবরণ পূরণ করে আপনার প্রয়োজন অনুযায়ী বিনামূল্যে একটি খাবারের পরিকল্পনা লাভ করুন।
সাইন আপ করুন