Mashed Fruit Custard (Soy Milk Based)
Nutritional info
Per Serving: 1 Small Bowl - 95.0 gm
পুষ্টি বিতরণ
- Carbohydrate 14.61 gm
- Protein 2.09 gm
- Fat 0.69 gm
- Fiber 1.66 gm
উপকরণ
Steps
- Step 1
Heat a pan with 1/2 cup soy milk in a pan, add 2 tsp sugar and mix it.
- Step 2
In a bowl make a slurry from 2 tsp custard powder and little water.
- Step 3
Slowly add the slurry to the boiling soy milk and stir continuously.
- Step 4
Boil until it thickens.
- Step 5
Transfer the custard to a bowl and allow it to cool.
- Step 6
In another bowl add 2 tbsp banana, 2 tbsp apple, 2 tbsp chickoo and mash well
- Step 7
Add custard over mashed fruits
- Step 8
Give it a Nestle Twist by adding pomegranate
- Step 9
Refrigerate and serve.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
কাস্টমাইজড খাবারের প্ল্যান পান
কয়েকটি বিবরণ পূরণ করে আপনার প্রয়োজন অনুযায়ী বিনামূল্যে একটি খাবারের পরিকল্পনা লাভ করুন।
সাইন আপ করুন