Palak And Moong Dal Curry
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 140.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 17.22 gm
- Protein 3.57 gm
- Fat 3.02 gm
- Fiber 3.84 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
In a nonstick pan, heat 1 tsp oil.
- Step 2
Add 1/8 tsp rai, 1/8 tsp jeera, 1/8 tsp hing, 2 tbsp chopped onion and cook until they turn light brown.
- Step 3
Then add 2 tbsp chopped tomato, 1/4 tsp haldi and the cooked moong dal. Mix well.
- Step 4
Add 1/4 cup chopped spinach to the dal and mix again.
- Step 5
Add 1/4 tsp salt and water.
- Step 6
Cover and let it simmer for a while.
- Step 7
Stir the dal and sprinkle 1/8 tsp crushed jeera
- Step 8
Serve hot with rice.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்ய