Paneer Bhurji Dosa
Nutritional info
Per Serving: 1 Number - 80.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 14.97 gm
- Protein 3.08 gm
- Fat 6.14 gm
- Fiber 1.46 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
For Dosa Batter
Soak, grind and ferment 1 tbsp rice, 1 tsp urad dal, 1/8th tsp salt, water as required into a smooth batter.
- Step 2
For Paneer Bhurji
In a nonstick pan heat 1/2 tsp oil.
- Step 3
Add 1/4 tsp jeera, 1/4 tsp chopped green chilli, 1 tbsp each of chopped onion and tomato and mix well till onions are translucent.
- Step 4
Add 1/4 tsp each of haldi, coriander powder and salt followed by 2 tbsp grated paneer. Mix well .
- Step 5
Give a nestle twist by adding chopped spinach.
- Step 6
For Stuffed Dosa
In a nonstick tawa heat 1/2 tsp oil and pour a ladle of the batter and spread evenly. Cover and cook.
- Step 7
Spread the paneer bhurji over half the dosa and fold the dosa in half.
- Step 8
Serve hot.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்ய