Pumpkin Pav Bhaji
Nutritional info
Per Serving: 1 Serving - 235.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 57.04 gm
- Protein 2.93 gm
- Fat 6.47 gm
- Fiber 3.20 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
Heat a pressure cooker with 1/2 tbsp oil, add 1/4 cup diced pumpkin, 1/8 cup grated cauliflower, 1/4 cup chopped tomato, 1/8 cup chopped green capsicum and saute for aminute
- Step 2
Add 1/4 tsp salt, 1/2 tsp grated ginger, 1/2 tsp green chili paste, 1 tbsp pav bhaji masala and mix everything well
- Step 3
Add water for cooking, clos ethe lid and pressure cook for 2 whistles
- Step 4
Open the lid and mash until smooth
- Step 5
Give a Nestle Twist by adding sprouts
- Step 6
Add 1/2 tsp lemon juice and garnish with 1 tbsp chopped coriander leaves.
- Step 7
Roast 2 pav with 1/4 tsp butter and serve with hot pumpkin pav bhaji.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்ய