Vegetable Ragi Uttapam With Garlic Chutney
Nutritional info
Per Serving: 1 Number - 120.0 gm
ஊட்டச்சத்து விநியோகம்
- Carbohydrate 21.68 gm
- Protein 2.03 gm
- Fat 5.62 gm
- Fiber 3.61 gm
தேவையான பொருட்கள்
Steps
- Step 1
Soak 1 tbsp rice, 1 tsp urad dal and blend it with water and ferment it overnight.
- Step 2
For garlic chutney
In a frying pan, add 1/2 tsp oil, 3 garlic, 1 red chilli, 1 tsp chana dal and saute it well.
- Step 3
In a blender, add 1 tbsp dry coconut, prepared mixture, 1/8 tsp salt, blend it with water and make a paste.
- Step 4
For uttapam
In a mixing bowl, add batter, 2 tsp ragi, 1/2 tbsp chopped onion, 1/2 tbsp chopped tomato, 1/8 tsp salt.
- Step 5
Mix well.
- Step 6
In a frying pan, add 1/2 tsp oil, pour and spread the batter.
- Step 7
Cover and cook the uttapam.
- Step 8
Flip the uttapam and cook it on the other side.
- Step 9
Serve it hot with garlic chutney.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
தனிப்பயனாக்கப்பட்ட உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்
ஒரு சில விவரங்களை நிரப்பி, உங்கள் தேவைகளுக்கு ஏற்ப இலவச உணவுத் திட்டத்தைப் பெறுங்கள்.
பதிவு செய்ய