Aloo Singara (Potato Samosa)
Nutritional info
Per Serving: 1 Number - 62.0 gm
পুষ্টি বিতরণ
- Carbohydrate 16.87 gm
- Protein 0.58 gm
- Fat 4.19 gm
- Fiber 2.54 gm
উপকরণ
Steps
- Step 1
Knead wheat flour dough and boil potato. Keep aside.
- Step 2
In a bowl add 1/2 cup boiled diced potato, 1/8 tsp salt, 1/8 tsp haldi, 1/8 tsp red chilli powder, 1/8 tsp dhania powder, 1/8 tsp garam masala, 1/8 tsp ajwain, 1/2 tsp ginger garlic paste and 1 tsp chopped coriander leaves.
- Step 3
Mash and mix well.
- Step 4
Now roll the dough, add a spoon of stuffing in the centre of the rolled dough.
- Step 5
Cut into triangular shape and fold into samosa shape.
- Step 6
Deep fry the singara until golden brown.
- Step 7
Serve hot with chutneys.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
কাস্টমাইজড খাবারের প্ল্যান পান
কয়েকটি বিবরণ পূরণ করে আপনার প্রয়োজন অনুযায়ী বিনামূল্যে একটি খাবারের পরিকল্পনা লাভ করুন।
সাইন আপ করুন