Egg Lo Mai Gai
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 106.0 gm
পুষ্টি বিতরণ
- Carbohydrate 15.34 gm
- Protein 6.50 gm
- Fat 6.34 gm
- Fiber 0.69 gm
উপকরণ
Steps
- Step 1
Cut egg in 4 parts and marinate with 1/8 tsp black pepper powder,1/8 tsp salt.
- Step 2
Wash and soak 1/8 cup rice. Then marinate rice with 1/2 tsp soya sauce,1/8 tsp sesame oil.
- Step 3
In a pan heat 1/2 tsp butter add 1/2 tsp chopped garlic,1/8 tsp grated ginger and saute it till fragrant. Add marinated egg, rice and saute for few minutes.
- Step 4
Give a Nestle Twist by adding spinach.
- Step 5
Take a mold add the marinated egg, rice mixture, along with little water.
- Step 6
Boil water in a steamer and place the mold inside.
- Step 7
Steam it till done and serve.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
Mini Lemon Chiffon Cake Homemade
কাস্টমাইজড খাবারের প্ল্যান পান
কয়েকটি বিবরণ পূরণ করে আপনার প্রয়োজন অনুযায়ী বিনামূল্যে একটি খাবারের পরিকল্পনা লাভ করুন।
সাইন আপ করুনPeople also like
Mini Lemon Chiffon Cake Homemade