Matcha Sponge Cake
Nutritional info
Per Serving: 1 Slice - 40.0 gm
পুষ্টি বিতরণ
- Carbohydrate 13.41 gm
- Protein 1.67 gm
- Fat 2.60 gm
- Fiber 1.26 gm
উপকরণ
Steps
- Step 1
In a bowl, add 1 tbsp butter, 1/4 cup jaggery powder and whisk it well.
- Step 2
Then add 1 egg, 1/2 tsp vanilla extract, 15g matcha powder, 1/2 cup whole wheat flour, 1/2 tsp baking powder, 1/4 tsp baking soda and mix well.
- Step 3
Once mixed, add 1/8 tsp salt and 1/3 cup Nestlé A+ Milk.
- Step 4
Give a Nestle Twist by adding almonds.
- Step 5
Cut and fold the mixture.
- Step 6
Grease a tin and pour batter evenly.
- Step 7
Preheat the oven at 180 degree Celsius and bake at 180 for 25 mins.
- Step 8
Check with a toothpick if the cake is ready.
- Step 9
Serve delicious vanilla cake.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
কাস্টমাইজড খাবারের প্ল্যান পান
কয়েকটি বিবরণ পূরণ করে আপনার প্রয়োজন অনুযায়ী বিনামূল্যে একটি খাবারের পরিকল্পনা লাভ করুন।
সাইন আপ করুন