Eggplant Salad
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 100.0 gm
পুষ্টি বিতরণ
- Carbohydrate 3.19 gm
- Protein 0.15 gm
- Fat 3.96 gm
- Fiber 2.57 gm
উপকরণ
Steps
- Step 1
In a kadhai, heat 1 tsp oil.
- Step 2
Add 1/2 cup diced eggplant and saute well.
- Step 3
Then add 1/8 cup each of diced red capsicum, yellow capsicum, green capsicum, and stir fry.
- Step 4
Remove from the flame and transfer the vegetables to a mixing bowl.
- Step 5
To the stir fried vegetables, add 1/8 cup diced tomato, 4 sliced green olives, 1/8th tsp salt, 1/8th tsp black pepper powder, 1 tsp chopped coriander leaves and 1/2 tsp lemon juice. Mix well.
- Step 6
Give a nestle twist by adding flaxseeds.
- Step 7
Serve fresh.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
কাস্টমাইজড খাবারের প্ল্যান পান
কয়েকটি বিবরণ পূরণ করে আপনার প্রয়োজন অনুযায়ী বিনামূল্যে একটি খাবারের পরিকল্পনা লাভ করুন।
সাইন আপ করুন