Thalipeeth With Curd
Nutritional info
Per Serving: 1 Serving - 140.0 gm
পুষ্টি বিতরণ
- Carbohydrate 27.12 gm
- Protein 4.69 gm
- Fat 10.01 gm
- Fiber 4.52 gm
উপকরণ
Steps
- Step 1
In a bowl add 1 tbsp jowar flour, 1 tbsp wheat flour, 1 tbsp bajra flour, 1 tbsp besan, 1 tbsp chopped onion, 1/2 tsp chopped green chili, 1 tsp ginger garlic paste, 1/4 tsp jeera, 1 tsp chopped coriander leaves, 1/4 tsp haldi, 1/4 tsp salt and water as required.
- Step 2
Mix all ingredients well and knead into a dough.
- Step 3
Pat on dough and roll it.
- Step 4
Heat tava, add 1.5 tsp oil and roast the thalipeeth on both sides.
- Step 5
Serve warm with a small bowl of Nestlé A+ Curd.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
কাস্টমাইজড খাবারের প্ল্যান পান
কয়েকটি বিবরণ পূরণ করে আপনার প্রয়োজন অনুযায়ী বিনামূল্যে একটি খাবারের পরিকল্পনা লাভ করুন।
সাইন আপ করুন