Methi Roti
Nutritional info
Per Serving: 1 Number - 60.0 gm
পুষ্টি বিতরণ
- Carbohydrate 20.47 gm
- Protein 1.20 gm
- Fat 2.77 gm
- Fiber 4.39 gm
উপকরণ
Steps
- Step 1
In a bowl, add 3.5 cup wheat flour, 1/4 tsp haldi,1/4 tsp red chilli powder, 1/4 tsp jeera, 1/4 tsp salt, 1/4 tsp ginger garlic paste and 3.5 tbsp chopped methi leaves.
- Step 2
Give it a Nestle Twist by adding white sesame seeds
- Step 3
Knead a soft dough using water as required.
- Step 4
Cover and rest the dough
- Step 5
Divide the dough into equal parts.
- Step 6
Roll each dough ball into round roti.
- Step 7
Heat a tawa, roast the roti on both sides using 3/4 tsp oil
- Step 8
Serve warm with sabzi or raita.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
কাস্টমাইজড খাবারের প্ল্যান পান
কয়েকটি বিবরণ পূরণ করে আপনার প্রয়োজন অনুযায়ী বিনামূল্যে একটি খাবারের পরিকল্পনা লাভ করুন।
সাইন আপ করুন